Wonen in welzijn,
vrij en zelfstandig

Wonen in welzijn, daar hoop je alvast op als je wat ouder wordt, maar dat lukt niet altijd zonder zorghulp. Dan is een aangepaste assistentiewoning de oplossing. Je zorgmakelaar, gevestigd op het domein Residentie Margarita, brengt persoonlijke zorg en dienstverlening binnen je handbereik.

Je vertrouwenspersoon regelt maaltijden, kapper aan huis, poetshulp, was- en strijkdienst, boodschappenservice, aangepast vervoer, verpleegkundige zorg en gezelschap helemaal afgestemd op jouw noden en verwachtingen. De vertrouwenspersoon helpt de bewoners met praktische én administratieve taken. Het basiswoonzorgpakket kan je als bewoner uitbreiden naar eigen wens en behoefte. De assistentiewoningen van Residentie Margarita zijn uitgerust met een noodknop voor hulp 24 uur op 24. Zo wonen de bewoners van Residentie Margarita in Ronse lange tijd vrij en zelfstandig, het woonconcept van de toekomst.

Serviceflats met
rendement

Kies voor snel rendement van je investering in vastgoed. Investeer in een nieuwbouwproject met korte bouwperiode in Ronse. De assistentiewoningen van Residentie Margarita worden reeds opgeleverd einde 2020.

Oryx Projects werkt, als nieuwe bouwpromotor van dit assistentiewoningproject in Ronse, de 2e fase af. De eerste bewoners zetten reeds voet aan wal en de eerste modelassistentiewoning kan je bezichtigen vanaf eind 2018. Kom langs, bezoek Residentie Margarita. Beleef het en beslis.

Koop je een serviceflat als investering, dan zorgt de woonmakelaar voor de verhuur. Als investeerder in de serviceflats van Residentie Margarita geniet je van een fiscaal voordeel: 12% i.p.v. 21% btw en 0% onroerende voorheffing.

Licht, lucht &
groen doet leven

Residentie Margarita laat de bewoners, in hun assistentiewoningen, genieten van hun welverdiende oude dag. Geniet van extra veel lichtinval en grote raampartijen in deze serviceflats in Ronse. Door het autovrij terrein met ondergrondse parking is de rust hier verzekerd In de vredige omgeving van het groene park kunnen de bewoners hun familie en vrienden ontvangen dankzij een bezoekersparking.

Nood aan een babbel? Uiteraard, bewoners leggen hier makkelijk contacten in de polyvalente ruimte, de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en tijdens de vrijblijvend georganiseerde evenementen of uitstappen.

Neem contact op